Ute är det krispigare och kyligare när det är dags morgonpromenad i dessa mystiska tider. Jobba hemma om det går säger Folkhälsomyndigheten. Vi som kan rättar in oss i ledet och fortsätter på inslagen väg. I vissa delar rör vi oss tillbaka mot det samhälle vi levde i innan fredag den 13 mars. I vissa delar kommer vi aldrig tillbaka dit såklart efter vad vi gått igenom. Lite hjälp på vägen går att hitta i musiken, tycker jag. Därför kommer månadens kassett som vanligt.

Blandband

Hon har gjort ett album för både tjugoåringar och deras föräldrar skriver Consequence of Sound i sin recension ”That’s How Rumours Get Started”. En av sommarens allra bästa skivor i mina öron. Lite långsammare och en stråkfylld version är vad du hittar av Margo Prices ”I’d Die For You” här på månadens kassett. Den versionen hittar du inte på albumet.

Du hittar mer ny musik av pandemiårets mest produktiva artist Daniel Romano tillsammans med nyheter från Chris Stapleton, Gasoline Lollipops, Hurula, Blues Pills och många andra.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.